Список не дуже довгий але доволі японський: дайкон свіжий і маринований, картопля 5 шт, огірки 3 шт, сир-тофу із соєвого молока 3 пач., норі великого розміру, бекон 15 кусочків по 5 в пачці, капуста 1 шт., курячі лапки і філе, сирий тунець десь 300 грам, мандарини десь 1.5 кг і дві баночики алкогольного напою умешю. Цікаво би було взнати скільки такий список коштує в Україні або в інших країнах, ато всюди пишуть що в Японії хавка дуже дорога - можемо порівняти. Буду вдячний якщо хтось відповість а я пізніше напишу скільки це коштувало тут.
Після покупок звичайно були приготування - все супер просто сирий дайкон натерли соломкою, зверху виклали нарізану кусочками сиру рибу - маємо сашімі. Із норів, огірків, маринованого дайкону, бекону, омлету і зеленого салату зробили ролли, попроще. Ось що вийшло:
В доповнення обідньої композиції просто добавили тофу з соєвим соусом, соус для сашімі і шочу яке так гарно наливається в погарчик.
Ось і весь обід. Часу зайняло десь 30 хвилин якщо не рахувати час приготування рису, достатньо калорійно, просто, смачно і недорого. Цей поост в основному для батьків, бо вони часто запитують що ми тут їмо і чи їмо взагалі. Чао
мням!) скучаю за "кулинарными" вереами вашей семьи)
ВідповістиВидалитиа курячis лапи навіщо?!
ВідповістиВидалити