суботу, 13 листопада 2010 р.

Tangerine season in Japan


Накінець-то достигли мандарини. З нетерпіннями ми чекали на цю подію не тільки тому що ціна падає, а ще тому що ми самі можемо іти в сади де ростуть мандарини і власноручно збирати собі самі – звичайно за окрему оплату. Відкриття сезону було 1 листопада – а оскільки це був робочий день – то попали ми в мандариновий сад аж 3 числа – коли у нас був державний вихідний – день культури. Короче описувати нічого: в залежності від величини мішочка куди будеш збирати фрукти – платиш певну суму грошей, отримуєш ножниці для відрізання плодів, маленький целофановий кульок щоб складати шкурки зі зїдених мандаринів, вислуховуєш інструкцію як правильно зрізати і вперьод. По бажанню можна взяти тачку щоб не тягати своє барахло за собою. Так ми і поступили.
Тут посилання на фотки: любителям архітектури дивитися необовязково буде дуже «boring» а любителям природи – будьласка. У фотоколекції також фотки з сьогоднішнього походу, я потягнув Такуму з його дівчиною - було ржачно бо вони настільки міські що спочатку навіть цуралися рвати мандарини, але потім звикли...
P.S.: Ну і ще хочу зазначити що цей допис присвячую моїй новій подружці Наталі, яка кожен день мене дьоргає з запитаннями про нові фотографії і новини. 
Tangerine season


1 коментар:

  1. Молодой человек, так вас пока не подёргаешь, то и результата положительного не получишь :-)
    Ромка, смотрю, что ты в субботу просто не на шутку разошёлся, сразу 3 поста настрочил и фотографии новые выложил на сайт, просто умничкая такая, что прям нету к чему и придраться :-)

    ВідповістиВидалити