пʼятницю, 30 грудня 2011 р.

Стрижка - 3.

Не знаю чому але мені подобається знімати на фото процес стрижки. Оленка завжди воює коли обовязковою умовою постриженія піврічного патляка є фотофіксація. На цей раз Оленка в Ужгороді але подарунком собі на Новий Рік заказала шоб я постригся і знову з патлатого грязнулі перетворився в постриженого. Як я вже писав першого разу - стрижка коштує дорого. І от тепер коли пройшло вже 3 роки - я майже можу собі дозволити постригтися у дипломованого спеціаліста (у фінансовому плані), але робити цього я не хочу, по перше треба виділяти для цього такий дорогоцінний час, по друге думати де діти Марьку а основне - не хочу вже порушувати традицію. Вот повернуся колись з Японію додому і буду казати "я за 5 років ні разу в парикмахерській не був". Короче шо теревені розводити - вот фотки як я стригся сам сьогодні дома, після того як Марія-чан заснула. Що не зробиш заради любимої людини. 




7 коментарів:

  1. Сашка сказала,що на першій фото тобі краще.

    ВідповістиВидалити
  2. А Оленка сказала, що на останній.

    ВідповістиВидалити
  3. На останній, на останній! Слухай жону! Виглядаєш, як універсальний солдат після підготовки!

    ВідповістиВидалити
  4. nefiga, na pervoj v 1000 raz luchshe
    mars

    ВідповістиВидалити
  5. Де найкраще - справа смаку, а наймодніше десь посередині - спереду коротко, ззаду патляк. Виглядає ніби щойно від японського перукаря
    Kate

    ВідповістиВидалити
  6. ))) оце класс просто=) Як ти так уміло стирежся? І навіщо я тільки ходжу в барбершоп якщо можна отак самому стригтися раз на пів року)) Скинь будьласка туториал якийсь якщо можна)

    ВідповістиВидалити
  7. I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often. There are wonderful bogs as yours on instagram, please coming site picbear to know more.

    ВідповістиВидалити