середу, 27 березня 2013 р.

Японська мова. Прогрес.

Допис самохвальби. Сьогодні закінчив курс на мемрайзі із вивчення словарного запасу на тест JLPT4. Завершив змагання на почьотному другому місці, тепер марка407 вже мабуть і не дожену, квіточки посажені - вирощені - плоди зібрані. Залишилося час від часу поливати рослинки - щоб не зачахли і дали плоди ще один раз. Під час тестування в липні. Отак на мемрайзі - кожне слово це квіточка, яку треба посадити, виростити і зібрати урожай. Що посієш то і пожнеш тут працює в прямому сенсі слова. Мемрайз такий красивий - що мушу признатися - це перший раз, що я щось розпочав і закінчив по власному бажанню в процесі самостійного навчання. Тому якщо хтось щось вчить (хоч що) - заходіть не пожалієте, це просто чудо а не навчальний сайт. Особливо для вивчення мов, але можна для будь чого.

Швидкий прогрес у вивчені слів на запланований тест (десь 750 штук за півтора місяці) дає надію на те, що якщо не здаватися то можна навіть навчитися розмовляти японською мовою в найближчому майбутньому. 


P.S.: Сьогодні подружка в скайпі сказала, що треба би зайнятися розповідями про японську косметику - це би точно привернуло увагу неміряної кількості прихильників прихильниць. На це можу тільки сказати одне - реклами кремів не буде - рекомендую фізичні вправи, розповідь була тут. Кому треба замовляйте :-)

2 коментарі:

  1. Ромка, я в очередной раз убедилась, что большая умница!!!
    Так держать!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Наталі, буду так дєржать. Вже зареєструвався на тест, такшо обєктивно перевіримо в липні результат мого навчання.

      Видалити