неділю, 12 червня 2011 р.

Улюблена іграшка

У нас розпочався сезон дощів - вже третій день лиє як з відра. Всі сидять дома але ми з Марькою не такі і у нас завжди знайдеться привід вийти на двір. Сьогодні йдемо на день народження до Хімени Рікардівни у кампус. Але покупку подарунка ми звичайно відклали на останній день і тому тепер в дощ треба було виходити, що нам "собственно" не страшно. Купили у подарунок книжку-загадку. Заодно купили Марічці (і мені) паззл - а це мєжду прочем улублена Марькина іграшка в садочку. Короче сьогодні ідемо на дєнчик і спробую зробити фотосесію дітей шо там будуть. А покищо пару фоток: дощ і куплений паззл.

Марька в своїй дощовій екіпіровці. Коли Лена купляла цей дощозахисний чехол я був проти (тоді грошей зовсім не було) але тепер розумію що був не правий. Круто погуляти в дощ і не намокнути, а дітваку вообще прикольно як в танку.

Поки не склала три рази не заспокоїлася. Тепер кожен день на 10-20 хвилин можна буде відволікти паззлом. Дуже до речі зручні паззли для дітей в Японії - на спеціальні досточкі підставці і плюс до нього спеціальний прозорий чехол. Для дітей Марькиного віку 2-3 роки - просто ідеально.

Ну і ось він у всій красі з чого стає зрозуміло чому я написав що і для мене, адже тут стільки гарних овочів і надписи до них на японській, і соромно признатися десь 4-5 я не знав - тому буду вивчати. А шановні читачі можуть ознайомитися з найбільш популярними і любимими овочами в Японії. І грибочками шіітаке. 

2 коментарі:

  1. Ромка, прочитала, посмотрела, радуюсь!!! ツ
    Оказывается, что с подарком для бусинки я угадала на все 100%
    Ромчик, когда Лена приедет, у вас будет ещё немного свободного времени для себя, пока наша малышка будет увлечена собиранием пазлов ツ
    Надеюсь, что Машульке понравиться мой подарок ツ

    ВідповістиВидалити
  2. Можеш не сумніватися, їй дуже сподобається твій подарунок, а про реакцію повідомлю в "лічном сообщеніі"!

    ВідповістиВидалити