вівторок, 28 червня 2011 р.

Сезон дощів.

В суботу Марька була в садочку а я в лабораторії (вчимося з Такумою культивувати клітини а їх треба практично кожен день кормити і забирати какашки). Історія про це може буде пізніше як научимося. Так вот поки я зібрався йти додому почав падати дощ (у нас бушує сезон дощів) і падав десь годину але так шо не було видно дальше чим на 2 метра.
Читати і позерати дальше Коли закінчився я одразу погнав додому і за Марькою в садік щоб встигнути до наступного ливня. Заїхав додому захопити дощовики і зонтик і виходячи з квартири помітив що наша спортивна площадка перетворилася на величезну калюжу.


як виявилося пізніше ливень був такий сильний і було так багато води що забилися жолобки які є навколо площадки і по яким має стікати вода. Коли ми з Марькою верталися додому я вирішив показати їй цю величезну калюжу і як це легко передбачити ми побачили там парочку свиней дітей які вже гралися в цьому тимчасовому болоті.



Оскільки наша Марька по своїй натурі не сильно відрізняєтсья від свиней інших дітей то вона звичайно також почала проситися погратися в болоті - ну і я як люблячий тато, любязно їй це дозволив - лише спочатку кажу пішли додому за фотоапаратом. Зайшли (вірніше я забіг в той час як вона чекала під дощем біля дому). Ну і потім я стояв під зонтиком, скільки міг фоткав і спостерігав на дитячу вакханілію в величезній калюжі під проливним дощем, але вже не таким сильним як початковий.


спочатку боязко...


потім вже веселіше...

зовсім весело...

Треба було звичайно розвідати що роблять інші які в цей час досліджували саме то місто де забився стік води.

а у Марьки іноді даже получатился майже танцювальні рухи.

пізніше підвалила ще одна компаша з песиком який зірвався з цепі і за яким всі діти почали бігати.

такий веселий песик, здається пудель, але зараз літо у нього майже скінгедовська зачіска, а я пуделів тільки по зачіскам і відрізняю.

але симпатичний, худенький граціозний і швидкий.

вот такі вони японські діти - прості як двері, діти як діти, національність мабуть не причому.

Марька десь дві години бігала по цій калюжі, поки не прийшов якийсь дядя (не сантехнік а просто якийсь вийшов з сусвднього будинку) і не очистив стік після чого всі вода швидко стекла. І мій дітвак коли тото увідів розревівся обіжено і ми пішли додому. От такий у нас тут сезон дощів.
А, ще я записав відео і даже наклав на нього пісеньку "Its raining man" але після загрузки на ютюб мені видало попередження що я мол без дозволу використав саундрек і це суперечить законам певних країн тому в них відео подивитися не можна. Україна була в тому числі. Короче відео тут. Якщо дійсно не йде - дайте хтось знати. Загружу на якийсь інший сервер.  Загрузив напряму в блоггер. Як тепер?


5 коментарів:

  1. Ромка, малая, прям как мы с Леной в субботу - дождь лупит, воды поколена, а мы счастливые и довольные осматриваем достопримечательности Киева :-)
    А вообще это ОЧЕНЬ КРУТО вот так вот как Машулька побегать по лужам (я подобным безобразием любила заниматься в своём детстве и достаточно часто, за что получала, как ты говоришь, по гузиці от родителей).
    Селянчин, сообщаю, что таки да, видео невозможно посмотреть, так что давай ищи другие возможности для просмотра ;-)

    ВідповістиВидалити
  2. Відео для нашоі краіни блоковане.

    ВідповістиВидалити
  3. Перезагрузив відео напряму в пост, лиш тепер помітив що є така функція. Тепер видно? Якість звичайно набагато гірша ніж на ютюбі але це лише так щоб передати враження :-)

    ВідповістиВидалити
  4. Ромка, теперь всё СУПЕР!!!
    Машкины фанаты благодарны тебе!!! :-)

    ВідповістиВидалити