суботу, 20 липня 2013 р.

Рутинна літня субота in Japan.

Від коли Оленка повернулася до нас, життя набуло ще більшого порядку, системи, дисципліни  і розміреності. Єдине, що суттєво змінюється це суботній велосипедний маршрут. Ось як виглядає наш маршрут на сьогодні. Гугел нарахував 30 кілометрів а скільки буде по факту подивимося пізніше виконавши точні заміри. Кожну з попередніх субот ми проїжжали не менше 40 кілометрів і завжди кудись в нове місце. За тиждень сил накоплюється предостатньо зато в неділю трохи болить гузиця. Часу на бложик нема, хоча хочеться писати іноді про щось - лише для того, щоб зберегти в памяті. Тепер розумію що все що я памятаю записано тут. А чого не записано того і в памяті немає. 


3 коментарі:

  1. Давай користуйся Strava для записів треків! Гугл гуглом, але спеціалізовані проги кращі. http://app.strava.com/athletes/581493
    ПС Вітання з воз'єднанням сім'ї!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я гуглом лише планую потім http://www.mapmyride.com/ записує, там в другому пості є ссилка на вчорашню поїздку. У мене мобілка тугодумна - треба нексус з собою таскати кожен раз, але вже пару поїздок записав - виходить красиво, лиш калорії якось незрозуміло рахує, маловато як на мене. Вчора за 35 кілометрів нарахував лише 409 калорій спалених - так фіг схуднеш :-) (http://www.mapmyride.com/workout/332205109)

      Видалити